Невидимите Енергийните паразити около нас , правила и средства за предпазване

Енергийните паразити около нас.


Знаете ли усещането, когато разговаряте с човек, а след това усещането в главата си, че сте препълнен резервоар? Или можете да спорите със съпруга си и да ходите цял ден като изцеден лимон. Защо има такъв спад на енергия и как да очистим душата и тялото от отрицателни влияния?



Пречистване на душата.


От гледна точка на езотериката, човекът е цялостна система, която заедно с храната може да абсорбира енергия от външния свят, от други хора, растения, животни, Земята и Космоса като цяло.

Експерти в областта на биоенергията доказват, че хората са постоянно преследвани от други световни енергийни субекти-паразити. Те са създадени от собствените си вътрешни сили или се споделят от други хора на астралното тяло. Можем да сме критични към подобни предположения, но защо все още има легенди в нашия свят за ангели, демони, духове и различни магически ритуали? Отдавна сме разбрали за невидимото присъствие и класификацията на енергийните паразити. Не можете да гадаете за тяхното съществуване, но ако се задълбочите по-дълбоко в проблема, можете да забележите разрушителното им действие, което не може да се обясни с науката и базирана на доказателства медицина.

Предлагаме ви да се запознаете с пълната класификация на невидимите същества, които живеят до вас и изсмукват силите ви отвътре. Прочетете внимателно и може би ще бъде възможно да разпознаете вашия вид паразити и да се отървете от тях.

Човек получава сила от 7 енергийни канала (чакри). Неизползваната енергия се натрупва близо до един от източниците и привлича паразити към хората. Така те се хранят с излишъци, като в същото време отнемат всички жизнени сили.

Паразити на физическия план 

Те включват различни енергийни вампири, които умишлено или неволно се опитват да събудят в човек най-ниските емоции - страх, гняв, съжаление. Тези образувания са най-безопасните. За да се противопоставите на тяхното действие е много важно да изхвърляте емоции веднага щом възникнат, а не да се концентрирате в себе си.

Паразити на етерния план

 Ефирната енергия в различни източници се нарича прана, чи, чи, ки. Ние го наричаме сексуална енергия. Повечето хора не го използват правилно, защото не знаят истинската цел. Основните паразити ядат всичко, като по този начин източват тялото. Тези коварни хищници идват под много форми.
1. Ларви (паразити) Разположени в близост до или в човешката аура. Те са в състояние да засилят сексуалното желание и да накарат човек да го прояви под формата на самозадоволяване. Тогава те поглъщат тази енергия, безцелно се освобождават и заспиват.
2. Инкуби, сукуби, лами (хищници) Те са много по-силни от ларвите, защото имат съзнание. Основният източник на хранене е не само енергията на самозадоволяване. Те събуждат желание чрез сън, рисуват сексуални образи в сънищата, в които те се трансформират и изискват човек да направи сексуален контакт с него (образ) и да даде сила. Ламия може да "изсуши" човек след месец!
3. Черупките на мъртвите (клас на хищници) Тези фантомни същества могат да се вкопчат в който и да е човек от гробището или на място с отрицателна енергия. Те не стимулират възбудата, а нападат насън. Под формата на облак или пашкул този хищник лети до спящия и събужда приятни сънища. Тогава тя изпомпва енергия чрез специален канал.
4. Методи за защита Единственото нещо, което може да помогне за изгонването на ефирните паразити, е самоконтролът. Прекалената сексуална енергия винаги търси изход и, не намирайки я, се проявява под формата на агресия и раздразнителност. Трябва да се научите да сублимирате и да не трупате нищо вътре в себе си.

Паразити на жизнената равнина 

Човешкото енергийно тяло прилича на пашкул, а жизнените паразити са нещастници. Те се хранят с енергията на агресията и страха. За да се прикрепи към тялото, такава ларва изисква следните три условия: действие, емоция и вътрешно одобрение. С други думи, тези паразити предизвикват мимолетно усещане за радост и еуфория. Те напълно събуждат човек да извърши определено действие, за да се предаде отново на тези чувства. Такива енергийни чудовища включват ларви от тютюнопушене, наркомания и алкохолизъм, ларви на вълнение и демони (дяволи). Последното може да предизвика мания, човек престава да контролира действията си не само насън, но и в реалността.

Има няколко начина да се предпазите от тези същества. Ние силно възпираме всякакви вещици, лечители и магьосници от всяко поколение. Тези хора в най-добрия случай ще черпят всички пари от вас, а в замяна ще разкажат приказки. Всяка намеса на външен човек във вашето енергийно поле е изпълнена с появата на дисбаланс и влошаване на общото състояние. Справянето с жизненоважни паразити ще помогне да се осъзнае, че лош навик се превръща в проблем. В такива случаи медитацията и специалната музика помагат за прочистване на душата. Съсредоточете се върху причините, които ви принуждават да извършите това или онова действие (пийте, пушете). Когато успеете да разберете, че сте по-силни от всяко образувание, ларвата ще ви пусне. Запомнете тези емоции и ги използвайте в своя полза.

Астрални паразити 

Това са измамни паразити, които се хранят с енергията на тревогата и безпокойството. Колкото повече сте наивни, толкова по-дебел расте паразитът ви, овладявайки напълно тялото ви.

Астралните паразити обичат прекомерното вълнение, те насърчават човек да мисли все повече и повече за проблем, изпраща снимки с неблагоприятни сценарии до мозъка.

Понякога създанията идват насън и извеждат човек от емоционален баланс. В резултат на това той придобива стрес, изпада в истерия или депресия. Астралното тяло е изтощено и отчуждено от физическото. Резултатът може да бъде нервен срив и дори инсулт.

Можете да се предпазите от енергийни хищници. Но това е огромна работа върху себе си, която ще ви научи да контролирате емоциите си. Можете да коригирате ситуацията - поправете я, не можете - оставете я, нека всичко върви както трябва. Не забравяйте да се включите в медитативна практика, проследете негативните емоции в източника, не ги пускайте на преден план.

Излишният страх привлича невидими заплахи.

Психични паразити 


Те включват словесни и невербални програми на поведение - паразитни думи, паразитни жестове, клюки и многословия. В този раздел има най-силните същества - егрегори и махала.


Те са привлечени от човек в зависимост от неговия начин на живот и навици и черпят енергия от различни канали. Да се ​​отървете от тях е много трудно, почти невъзможно. Ако умственият хищник се прихване веднъж, това остава за цял живот. Но винаги можете да се предпазите от атаки, за това е необходимо да спазвате правилата, за да очистите душата и тялото.

СЛЕДВАЙТЕ ТЕЗИ ПРАВИЛА!

  1. Въведет си Самонаблюдение и Самоконтрол
  2. Контролирайте своята реч и говорете смислено. 
  3. Избягвайте клюките и не участвайте в тях. 
  4. Проследявайте жестовете си и отстранявайте навика за постоянно чукане, залитане на краката, потупване с пръсти. 
  5. Не се занимавайте с многословия и обяснения - избягвайте празни приказки за каквото и да било.

  6. Изпълнявайте аскетизъм на мълчание възможно най-често. Започнете с мълчание 30 минути на ден и го доведете до един ден в седмицата. 
  7. В същото време се опитайте да концентрирате мислите си върху вътрешния си свят. Правете йога, всички асани влияят благоприятно на енергийните канали на човек. 

Но има ли универсален начин да се отървете от невидимите паразитни сили? Има ! И това не са екстрасенси и магьосници. 

  1. Постоянна вътрешната работа върху себе си и осъзнати действия, мисли, чувства емоции - задаваш си въпрос каква е причината за това или онова което се случва? Опознай себе си. Бъде честен и открит.
  2. Изграждане и подържане на съзнание и че ти си Господар на Себе си, Състоянията си, Собствения си свят.
  3. Създай си усещане, че си Господар и владееш нещата, които влизат и излизат извън теб. 
  4. Когато затвърдиш усещането за Господар и Владетел - тогава ще разбереш че имаш Воля да Повеляваш и да издаваш заповеди за Твоето Царство, включително и това да изгонваш неканени гости, паразити, мисли, емоции, чувства и други и в същия момент да каниш това което искаш и харесваш.
  5. Докосвайки се до Собствената си Воля ще усетиш, че притежаваш Мощ и Огън - да твориш и да разрушаваш. Тогава поискай и повели да се научиш да бъдеш МЪДЪР Господар за да знаеш как, кога и  в името на какво ще използваш тази мощ.
  6. Да допълваш можеш със Специални медитативни практики за изчистване и овладяване на ума и изграждане на умение за спиране на паразитиращия вътрешн диалог насочващ те в неправилна или нежелана посока.
  7. Преразглеждай споразуменията, договореностите и обещанията, с които си се обвързал с места, хора, организации, и които ти пречат или не са ти в полза. 
  8. Бъди Трезв Господар и знай, че Мъдрост без доброта и знание без трезвост са безмислени
  9. Знай, че Свободата, Щастието и Знанието са естествено, рожденно твое право и нищо отвън не е по силно от теб, когато притежаваш собствената си Воля и следваш Собствената си мечта.
  10. Осъзнай, че животът е игра с хоризонтални/външни и вертикални/ вътрешни нива, и къде се намираш избираш и решаваш само ти.
  11. Човек е такъв, каквото е неговоро разбиране.
  12. За извършиш някаква промяна ще е нужно твоите решения да са подкрепени с Непоколебима Воля и Непреклонен Стремеж.
  13. Само ти решаваш дали да си Господар или Роб на нещо.
 Използван е източник с допълнения -  https://www.triojizni.com/rabota-nad-soboy/energeticheskie-tsentryi-i-ih-kanalyi-upravleniya/energetika-cheloveka-poterya-i-nakoplenie/energeticheskie-parazityi.html

Коментари

Популярни публикации