Операция КОРОНА и Големият Соларен Минимум

СОЛАРЕН МИНИМУМ, ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ, ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ, ГЛИФОЗАТ, ЕНЕРГИЙНА КРИЗА, КОВИД-19 

Операция КОРОНА и Големият Соларен Минимум
- серия от статии, автор Димитър М. Хаджиев
https://www.facebook.com/dimitar.hadjiev.5

Изтегли в PDF формат


СЪДЪРЖАНИЕ

  1. ((НЕ)НАУЧНИ МЕТОДИ ЗА ОТКРИВАНЕ НА НОВИ ВИРУСИ ..... 3
  2. PCR ТЕСТЪТ .......................................... 27
  3. НАЙ-МИНИАТЮРНИТЕ КРАЛСКИ ОСОБИ .................... 29
  4. НАНОМЕТРОВИ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ И НЕВРОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ...................... 33
  5. НАНОМЕТРОВИ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ И СЪРДЕЧНОСЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ................. 43
  6. НАНОМЕТРОВИ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ И БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ..................... 46
  7. КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ И “ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ“ .................. 50
  8. ПРОИЗХОДЪТ НА КОВИД-19 .................... 55
  9. КОВИД-19 И ГОЛЕМИЯТ СОЛАРЕН МИНИМУМ .............................. 74
  10. ЛЪЖАТА „ВИРУСЕН ПОЛИОМИЕЛИТ“ ............................ 81
  11. ХИВ, СПИН И ПРИЛИКИТЕ С КОВИД-19 .......................... 85
  12. ГРИПНИ ПАНДЕМИИ ............................ 88
  13. НАРЦИСТИЧНА ИНФАНТИЛИЗАЦИЯ И КОВИД-19 – ПОДГОТОВКА ЗА НОВИЯ ТОТАЛИТАРЕН РЕД .................... 96
  14. ОПЕРАЦИЯ АНТИБИОТИК И МИКРОБНАТА ТЕОРИЯ .................. 102
  15. ОПЕРАЦИЯ ГЛИФОЗАТ – МОНСАНТО, ГМО, РНК ВАКСИНИ И
  16. ТРАНСХУМАНИЗЪМ ......................... 110
  17. ГОЛЕМИЯТ СОЛАРЕН МИНИМУМ И ВОЙНАТА В УКРАЙНА ......... 121
  18. ГОЛЕМИЯТ СОЛАРЕН МИНИМУМ И СВЕТОВНАТА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА ..... 123
  19. ОПЕРАЦИЯ „ДА ЗАТЪМНИМ СЛЪНЦЕТО“ И ГОЛЕМИЯТ СОЛАРЕН МИНИМУМ ....... 127
  20. ИЗПОЛЗВАНИ ИЗТОЧНИЦИ .................... 132

 

Изтегли в PDF формат

Линковете към тези текстове във Фейсбук:
 
1. (НЕ)НАУЧНИ МЕТОДИ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ВИРУСИ. Тази заглушена ключова нова публикация разкрива в детайли как методите на вирусолозите произвеждат всички "доказателства" за съществуването на патогенни вируси, и показва защо новият коронавирус не съществува.
2. PCR ТЕСТЪТ. Тази публикация разкрива фактa, че RT-PCR тестът за Ковид-19 няма никаква научна стойност и не може да открива патогенни вируси в тялото ни.
3. УЛТРАФИНИ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ И КОВИД-19. При липса на изолиран вирус установихме, че Ковид-19 се причинява от фини и ултрафини прахови частици, и отровни газове.
Тези най-фини частици и газове причиняват всички симптоми и последващи заболявания, свързани с "модерната болест", включително:
4. ПРОИЗХОДЪТ НА КОВИД-19. Установихме, че чувствително повишената концентрация на тези патогени във въздуха от лятото на 2019 г. насам се дължи на стотици огромни pyrocumulonimbus облаци в атмосферата, причинени от рекордните горски пожари и от вулканични изригвания по света.
5. ГОЛЕМИЯТ СОЛАРЕН МИНИМУМ. Благодарение на водещи руски геолози и геофизици разбрахме, че тези рекордни пожари и изригвания се случват точно над разломите в земната кора и на границата на тектонските плочи. https://www.facebook.com/dimitar.hadjiev.5/posts/10224009280792604
Засилената сеизмична и вулканична дейност през последните две години е един от признаците, че през 2020 г. Земята наистина навлезе в нов Голям Соларен Минимум – циклично събитие, повтарящо се на всеки 400 години, и предизвикаващо климатични катаклизми. Уви, те ще подложат всички социални структури на "Great Reset". Така глобалистите бързат да осъществят контролиран колапс на всички системи, за да предложат решения за справяне с Минимума, преди да е навлязъл в критичната си фаза. Те ще сторят всичко възможно, за да скрият истината от нас и да не ги свалим от власт.
Уви, Минимумът с помощта на "Зелената сделка" ще предизвика сериозна енергийна криза,
https://www.facebook.com/dimitar.hadjiev.5/posts/10224048787180239, а великите сили вероятно ще завоюват ключови територии, така както са правили и по време на предишни Минимуми.
https://www.facebook.com/dimitar.hadjiev.5/posts/10224190549684213. Проекти като този да "затъмним Слънцето" се явяват опит на глобалистите да оправдаят бъдещото глобално застудяване.
Управлението на населението по време на предстоящия Минимум изисква засилен, почти тоталитарен контрол върху нас, особено в държави, които ще бъдат най-сериозно засегнати. В този смисъл Ковид-19 е и психологическа операция, целяща да накара света сам да пожелае тираничния си насилник. За целта масата трябва да регресира обратно до състояние на детска безпомощност, след което да бъде травмирана по начина, по който нарцисист или психопат създават култове и Стокхолмски синдром в жервите си.
6. ЛЪЖЕВИРУСНИ ПАНДЕМИИ. Покрай несъществуващия коронавирус обърнахме внимание и на предишни лъжевирусни пандемии, които глобалистите редовно създават, за да ни държат в страх и неведение относно истинските причини за редица заболявания, и за да правят огромни печалби. Така с вас разгледахме:
а) Историята на Джон Франклин Ендърс – бащата на модерните ваксини, и лъжата „вирусен полиомиелит“;
b) Историята на ХИВ, СПИН и приликите с Ковид-19;
c) Историята на грипни пандемии като тази от Испански грип, които, точно като Ковид-19, се дължат на натравяне с прахови частици и газове. https://www.facebook.com/dimitar.hadjiev.5/posts/10224058065132182
7. Междувременно, направихме преглед и на истината за атибиотиците и "микробната теория" на Луи Пастьор, https://www.facebook.com/dimitar.hadjiev.5/posts/10224077357854488, както и на здравната криза, която използването на монсантовския глифозат ще предизвика в бъдеще. https://www.facebook.com/dimitar.hadjiev.5/posts/10224089975129912
Надявам се запазвате спокойствие в тези смутни времена и не вярвате и за миг на театъра, който глобалистите ни прожектират. Както и миналата година споменах, „Шоуто на Труман“ тепърва започва. Поздрави и до скоро!

Коментари

Популярни публикации